Healingcirkel Oerlicht – Ascensielicht


Lieve jij, van harte welkom in mijn healingcirkel Oerlicht – Ascensielicht!

 • Wil jij meer liefde, vrede, ontspanning, rust en licht in je leven ervaren?
 • Wil je jouw spirituele groei een boost geven?
 • Heb je het gevoel dat je heel goed weet wat je wil maar dat “iets” jou nog in de weg staat?
 • Wil je meer kennis of inzicht over deze onderwerpen?
 • Wil je graag alle chakra’s en jouw energieveld meer in balans hebben? Zodat je fysiek, mentaal en emotioneel lekkerder in je vel gaat zitten?
 • Vind je het fijn om samen te komen met anderen en je te verbinden?

Dan is deze healingcirkel wat voor jou!

  Healingcirkel

  Iedere healingcirkel heeft een eigen onderwerp waar we aandacht gaan besteden. We openen de cirkel door ons even kort voor te stellen. Vervolgens zal ik wat informatie vertellen die aansluit op het onderwerp van die avond. Ik ga kijken wat er nog in de weg staat op dat moment, waar iets weer meer mag gaan stromen. Om meer vrede, liefde en licht te kunnen ervaren.

  We doen een meditatie samen zodat we heerlijk ontspannen zijn en een open energieveld hebben. Ik zal vervolgens een Oerlicht – Ascensielicht healing geven aan iedereen. Dit is een healing op maat. Bij jou zal er healing plaatsvinden daar waar jij het nu het meest nodig hebt. Meer informatie over Oerlicht – Ascensielicht vind je hieronder.

  Het thema 5 juni is contact met je intuïtie. Onderwerpen die aan bod komen zijn het belang van een goede gronding, wat is intuïtie en wat zijn manieren voor jouw intuïtie om boodschappen aan je door te geven. Hoe herken je het verschil tussen boodschappen van je intuïtie en van andere delen van jezelf, zoals je ego/overlevingsmechanismen. Wat is er voor nodig om een goed contact hiermee te maken?

  Vervolgens zal er met het oerlicht datgene bij jou geactiveerd of in balans worden gebracht wat er nodig is om voor jou een sterkere verbinding met je intuïtie te kunnen ervaren. Per persoon kan dit verschillend zijn. Denk hierbij aan het (meer) openen van je 3de oog/6de chakra, je kruinchakra, je hart of juist meer je basischakra. Wellicht zijn er nog blokkades uit dit of een ander leven waardoor het niet vrij stroomt. Of heeft de uitlijning in je energievelden nog wat aandacht nodig. Er is ruimte om na de oerlichthealing even in stilte te blijven liggen of zitten en daarna nog vragen te stellen of ervaringen te delen. Alleen als jij daar behoefte aan hebt natuurlijk.

  Wanneer?

  Woensdag 5 juni 19.00 tot 21.00 (inloop 18.45 uur) Contact met je intuïtie

  Waar? Atelier Uitgeest, Meldijk 4 Uitgeest (Gratis parkeren in de wijk)

  Kosten? € 45,- per healingcirkel (inclusief koffie/thee en wat lekkers)

  Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina of stuur een email.

  Oerlichthealing en Ascensielicht

  Oerlicht is energie welke er al was voor het ontstaan van de kosmos. Het is een hele krachtige maar ook zachte en liefdevolle energie. Het draagt onze blauwdruk van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid in zich. Als ik een dier of mens oerlichthealing geef, stem ik me af op die bron en zal de helende energie via mij naar jou of jouw dier stromen. Oerlicht zal altijd inwerken op datgene wat op dat moment nodig en mogelijk is. Ascensielicht is een verdieping van Oerlicht en is goed samen te combineren. Ascensielicht kan jou goed ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw spirituele groei en waar mogelijk deze ook wat versnellen.

  We kunnen een specifieke wens aan de healing koppelen, hetgeen jij aan wil werken of graag verbetering in zou willen zien. We formuleren deze wens altijd positief.

  Wat is healing?

  Ieder mens heeft een energieveld om zich heen. Deze bestaat uit meerdere lagen en belangrijke energiecentra (chakra’s) Als deze allemaal in balans zijn en mooi stromen, voel je je goed. Als er ergens een blokkade of verstoring in ons energieveld zit, kan de energie niet meer optimaal stromen. Kort gezegd los je deze met healingsenergie op zodat alles weer optimaal kan stromen. Dit geeft ruimte voor andere en lichtere energie, die door healing aan het energieveld toegevoegd wordt. Hierdoor ontstaat er meer balans.

  Aanmelden:

  Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
  Naam