Consult/Reading


  Als jij graag meer inzicht en duidelijkheid wil over hoe jouw dier zich voelt dan kun je een consult aanvragen.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Wat ik nodig heb is een recente foto van jouw dier waar een oog of de ogen goed zichtbaar op zijn. Via de foto maak ik maak dan telepathisch contact met jouw dier en krijg dan beelden, gevoelens en woorden door. Ook doe ik een lichaamscheck om te voelen wat ik fysiek waarneem bij je dier. Deze interpreteer ik vervolgens en benoem wat ik waarneem tijdens een geluidsopname die ik maak. Deze duurt meestal 30 tot 45 minuten, afhankelijk hoeveel ze te vertellen hebben. Ik laat de dieren altijd eerst zelf vertellen. Soms zitten daar dan al antwoorden tussen op vragen die jij hebt. Vervolgens stel ik de vragen die jij hebt of geef de dingen door die jij aangegeven hebt.

  Wat ik nodig heb is een foto van jouw dier waar alleen je dier op staat, geen ander mens of dier. Een recente foto van het hoofd met de ogen of een oog goed zichtbaar en een foto waar het hele lijf op staat. Ook graag de naam van jouw dier, geslacht en geboortedatum. Uiteraard de vragen die je aan jouw dier wilt stellen of dingen die je door wilt geven.

  Ik stel geen diagnoses want ik ben geen arts. Ik kan alleen benoemen waar ik mogelijk wat waarneem in het lichaam aan spanning, pijn of een blokkade. Alles is een waarneming en/of interpretatie van mij. Sommige dieren hebben ook best persoonlijke boodschappen, ze weten vaak wat er speelt bij hun mens. Je herkent je dier vaak alleen al in de manier van communiceren, dat is juist zo leuk. Voor mij is ieder “gesprek” anders en ik probeer er zo open mogelijk in te gaan. Weet dat ik dit zo zuiver mogelijk en met alle respect en liefde probeer te doen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk een dier voor je kan zijn en hoe ze je kunnen raken.

  Na het communiceren geef ik standaard een Oerlichthealing aan jouw dier. Dit is een healing op maat. Daarbij kijk ik wat er op dat moment nodig is voor jouw dier. Dit zit bij de prijs van het consult in. Een consult, inclusief oerlichthealing, kost € 75,-.

  Consult/reading/sessie op locatie

  Ik kan ook naar jou toekomen of naar een andere locatie. Ter plekke kan ik met jou meekijken en voelen wat je dier door wilt geven of wat er mogelijk speelt tussen jou en je dier. Ik kan namens jou vragen stellen of dingen doorgeven. Ook kunnen we overleggen met het dier over keuzes of veranderingen die eraan komen. Het kan ook zijn dat het dier dingen over jou doorgeeft die nu belangrijk zijn. Dat zal een dier alleen doen als het dienend is aan jou of jullie groei samen. Tijdens deze sessie werk ik ook vaak met oerlichthealing of een andere vorm van healing. Het is een krachtige combinatie, het communiceren en de healing samen, en daarmee waardevol voor jullie allebei. Je kunt ook denken aan een speciaal afscheid als je dier verkocht is of niet lang meer heeft te leven of met pensioen gaat. Er is zoveel mogelijk. Ik denk graag met je mee en maak een mooie sessie op maat voor jou en het dier. Een sessie kost € 90,- (exclusief reiskosten) en duurt ongeveer een uur tot max. 75 minuten. Heb je meer tijd nodig? Dan kost een sessie € 125,- (voor 1,5 tot 2 uur) Ik hanteer een max. enkele reisafstand van 45 minuten vanaf Hoofddorp.

  Stervensbegeleiding

  Dood hoort bij het leven. Op een dag zal je afscheid moeten nemen van je geliefde dier. Soms is dit ineens plotseling, soms is het een heel proces. Over het algemeen hebben dieren geen moeite met de dood is mijn ervaring. Zij zien dit als het overgaan naar een andere vorm en zijn hier in het algemeen niet bang voor. Wel kan een dier eigen ideeën of voorkeuren hebben over waar, wanneer of hoe. Soms lijkt iets voor ons misschien ondraaglijk maar vindt het dier het nog best oké. Of denken wij dat er nog een behoorlijke kwaliteit van leven is terwijl een dier zelf al voelt dat het “klaar” is en over wil gaan. Hele moeilijke beslissingen voor jou als eigenaar om soms te nemen.

  Ook hier kan een “gesprek” mogelijk wat richting geven of jou ondersteunen bij het nemen van een beslissing of om de laatste tijd met een dier samen nog zo prettig mogelijk te maken. De informatie die doorkomt is relevant op dat moment. Dit betekent dat het belangrijk is om ook zelf goed te blijven kijken naar je dier en wat jij waarneemt. Het kan zijn dat er 2 dagen later pijn bijkomt en het dier daardoor b.v. niet meer wil leven. Of juist door het toedienen van pijnstilling er weer wat meer rek komt. Blijf altijd je gezond verstand gebruiken en jouw eigen kennis en ervaring met het dier. Luister ook goed naar medisch advies van een arts en leg alle informatie naast elkaar voordat je een beslissing neemt. Het is en blijft een lastige beslissing die je zo oprecht mogelijk maakt. Liefde is soms ook loslaten.

  Wat ook onderdeel kan zijn van de stervensbegeleiding is een healingsessie begeleiden voor je dier zodat deze zo rustig mogelijk over kan gaan. Dit kan ook gecombineerd worden met een healingsessie voor jou zodat het voor jullie beiden zo prettig mogelijk verloopt en loslaten wellicht wat makkelijker gaat.

  Overleden dieren

  Misschien mis je je dier vreselijk en wil je weten of het goed gaat. Misschien vraag je je af of je het juiste hebt gedaan en wil je dat graag terug horen van je dier. Of misschien wil je wel gewoon even bevestiging dat jullie liefde en band er gewoon nog steeds is, maar dan in een andere vorm. Mijn ervaring is dat een “gesprek” met een overleden dier heling kan brengen en meer rust, zowel bij jou als bij jouw dier. Ik vind het zelf altijd heel mooi en bijzonder om te mogen doen. Het werkt ongeveer hetzelfde als bij een levend dier. Via een foto maak ik contact met de energie van het overleden dier en dan krijg ik beelden en informatie door. Dit interpreteer ik dan zo goed mogelijk en koppel dit naar je terug. Ik doe dit met alle respect en met liefde.