Healing voor jezelf of jouw kind


BORN TO BE FREE!

Wat is een energetische sessie/healing?

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen. Deze bestaat uit meerdere lagen en belangrijke energiecentra (chakra’s) Als deze allemaal in balans zijn en mooi stromen, voel je je goed. Van nature willen we in balans zijn en ons gezond, vitaal, ontspannen en van binnen vredig voelen. Als er ergens een blokkade of verstoring in ons energieveld zit, kan de energie niet meer optimaal stromen. Dit kan klachten veroorzaken. Zowel fysiek als ook mentaal of emotioneel of op zielsniveau.

Kort gezegd los je met healing blokkades en vastzittende energie op zodat alles weer optimaal kan stromen. Dit geeft ruimte voor andere en lichtere energie, die door healing aan het energieveld toegevoegd wordt. Hierdoor ontstaat er meer balans en dat merk je terug aan afname van klachten. Je voelt je vaak meer ontspannen, piekert minder, durft meer grenzen aan te geven, hebt een beter contact met jezelf en je lichaam etc. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Healing kun je heel goed combineren met alternatieve geneeswijzen, een coachings of begeleidingstraject, of een medisch traject. Zoals een klant van mij het ooit zo mooi omschreef: het is net alsof je ineens fietst met trapondersteuning. Dingen gaan makkelijker en sneller. Je fietst nog wel zelf maar het voelt een stuk lichter.

Bij welke klachten of wensen kan healing wat bijdragen?

 • Meer zelfvertrouwen willen hebben.
 • In je kracht willen staan.
 • Bij angsten, depressie, boosheid en verdriet.
 • Fysieke klachten zoals hoofdpijn, slecht slapen, blessures, aandoeningen etc.
 • Je afgesloten voelen, moeilijk verbinding kunnen maken.
 • Je wilt graag spiritueel groeien.
 • Je kunt lastig aarden of het leven omarmen.
 • Je moet binnenkort een operatie of andere ingreep ondergaan.
 • En vele andere mogelijkheden nog….. voel je vrij om met me te overleggen.

Wat ik erg belangrijk vind om te benoemen is dat ik geen reguliere medische zorg vervang. Ga altijd naar een arts met een medische klacht. Healing ontvangen betekent niet dat je iedere ziekte of aandoening kunt genezen. Wel kan je vaak beter omgaan met de gevolgen hiervan of kunnen klachten verminderen en dat zorgt voor een andere beleving en meer rust.

Oerlichthealing en Ascensielicht

Ik werk zelf veel met Oerlichthealing en Ascensielicht. Ascensielicht is een verdieping van Oerlicht en is goed samen te combineren. Oerlicht is energie welke er al was voor het ontstaan van de kosmos. Het is een hele krachtige maar ook zachte en liefdevolle energie. Het draagt onze blauwdruk van vrede, onvoorwaardelijke liefde en eenheid in zich. Als ik een dier of mens oerlichthealing geef, stem ik me af op die bron en zal de helende energie via mij naar jou of jouw dier stromen. Oerlicht zal altijd inwerken op datgene wat op dat moment nodig en mogelijk is. Weet dat je aan de oorzaak van dingen werkt dus het is geen oppervlakkige oplossing.

Ook kunnen we er een specifieke wens aan koppelen, hetgeen jij aan wil werken of graag verbetering in zou willen zien. We formuleren deze wens altijd positief.

Kinderen

Kinderen staan nog veel meer open als volwassenen. Daarom krijgen zij een aangepaste vorm van healing die ook wat korter duurt. Verder maakt het geen verschil. Bij kinderen kan het soms juist veel sneller of makkelijker zijn werk doen omdat zij (nog) niet gehinderd worden door beperkende overtuigingen. En omdat de eventuele blokkades niet al jarenlang bestaan. Het kan dus juist heel positief zijn om ze in hun jonge jaren te ondersteunen met healing. Je kunt hierbij denken aan slaapproblemen, hoog sensitiviteit, faalangst, kinderangsten, weinig zelfvertrouwen etc. Je kunt kinderen ook heel goed healing geven terwijl ze slapen. Ik vraag dan altijd nog telepathisch toestemming aan je kind voordat ik healing geef.

Hoe gaat het in zijn werk?

Healing kan op afstand of via een online sessie. Bij een healing op afstand spreken we een dag en tijd af en zorg je dat je lekker ligt of zit. Van tevoren geef je je naam en geboortedatum aan mij door en de wens/intentie die we aan de healing gaan koppelen. Ik maak verbinding met de bron waar de healingsenergie vandaan komt en laat deze via mij naar jouw energieveld stromen. Dit duurt ongeveer 15 minuten bij een sessie op afstand. Bij een online sessie duurt het 30-45 minuten en kan het zijn dat ik eerst heel gericht nog met iets anders aan de slag ga. Daarna laat ik ook oerlichthealing en/of ascensielicht stromen.

Bij een sessie op afstand kunnen we de dag erna even contact hebben hoe je het ervaren hebt en of er nog vragen zijn. Ik doe dat bewust de dag erna zodat je niet meteen weer in je hoofd gaat zitten doordat je de ervaring wilt benoemen. Bij een online sessie videobellen we met elkaar en zal ik afstemmen wat er mag gebeuren. Deze healing is wat uitgebreider en duurt ook langer. Er zit ook een stukje begeleiding/reading bij omdat ik kan benoemen wat ik waarneem en dat terugkoppelen aan jou. Je kunt zelf kiezen wat jij het meest prettig vindt. Een online sessie is om deze reden wel wat duurder.

Een paar tips voor de healing:

 • Doe een half uur van tevoren schermen uit en leg je telefoon weg.
 • Doe losse kleding aan die prettig zit.
 • Wandel of mediteer van tevoren of drink rustig een kop thee.
 • Dag van de healing niet intensief sporten of een volle agenda.
 • Bedenk of je graag wil liggen of zitten tijdens de healing.
 • Zorg dat je niet gestoord kan worden en in een eigen ruimte bent.
 • Maak niet meteen na de healing afspraken maar zorg dat je nog even rustig kan blijven zitten of liggen en de energie kan laten integreren.

Op het afgesproken tijdstip maak ik verbinding en laat de energie naar jou en/of je dier stromen. Dit duurt ongeveer 15 minuten, langer is niet wenselijk bij oerlicht. De meeste mensen voelen het ergens warm of koud worden, tintelen, krijgen kippenvel, zien allerlei kleuren of een andere reactie. Maar iets voelen zegt niks over de healing zelf. Ook als je “niks” ervaart, is de werking even effectief. Na afloop kan je moe zijn of juist energiek, je ontspannen voelen of wat emotioneel. Het kan ook best nog een tijdje doorwerken, een week of wat langer is geen uitzondering.

Tips na de healing:

 • Drink veel water de 3 dagen erna.
 • Neem regelmatig een rustmoment.
 • Schrijf inzichten en ingevingen op die je mogelijk krijgt.
 • Focus je aandacht op liefde en vrede.

Duo healing mens en dier

Regelmatig geef ik een dier en mens tegelijk healing. Zoals jou en jouw paard of jou en jouw hond of kat. Het voordeel hiervan is dat bij jullie beiden blokkades opgelost worden en jullie band daardoor makkelijker kan verdiepen. Dieren reageren namelijk sterk op ons energieveld. Dus hoe meer jij in balans bent, hoe fijner en makkelijker voor het dier om zelf in balans te zijn.

Tijdens de sessie krijgen jullie allebei een eigen healing op maat. Dus bij jou gebeurt er wat er bij jou nodig is en bij jouw dier wat het meest wenselijk voor jouw dier is op dat moment. Jullie hoeven niet bij elkaar te zijn op dat moment. Je zou bij je paard in de stal aanwezig kunnen zijn maar ook gewoon lekker thuis op de bank. Of samen met je hond of kat op de bank, maar je kunt ook buiten in het zonnetje gaan zitten. Waar jij je prettig voelt.

We bespreken van tevoren de wensen rondom de healing en op een afgesproken tijdstip maak ik verbinding en laat de energie stromen. Ik heb wel de geboortedatum en volledige naam van het dier en jou nodig. Als er geen geboortedatum bekend is of onzeker, dan is een foto ook prima.

Je kunt ook een intensief traject doen samen met je dier.