Over mij


Love

Mijn naam is Jorien Reinderink. En 1 van mijn grootste passies is dierentolken en healingsessies begeleiden voor dier en mens en daarmee een ruimer bewustzijn creëren. Als kind voelde ik al veel liefde voor de dieren. Ik wilde ze graag zachtjes aanraken, bij ze zijn en de wereld beter voor ze maken. Niks raakt me zo diep als de echte verbinding met een dier voelen of het vertrouwen van ze krijgen. Of zien dat er iets positiefs in beweging komt. Dat dieren zich gehoord en gezien voelen. En de mensen ook. Ik geloof er in dat een dier altijd met een reden op je pad komt. Ook als er wat uitdagingen op dat pad liggen.

Omdat ik soms dingen zag gebeuren met dieren die me erg pijn deden, heb ik het idee van werken met dieren naast me neergelegd. Ik zag niet voor me hoe ik daarmee om zou moeten gaan. Ik heb destijds besloten om een HBO opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening te volgen en ben de hulpverlening in gegaan. Al ruim 20 jaar zet ik me met veel plezier in voor volwassenen, gezinnen en kinderen. Ook heb ik nog vele vervolgopleidingen, cursussen en workshops gevolgd in het werkveld en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De meer spirituele kant in mijzelf kon niet achterblijven natuurlijk, dus ook daar ben ik diverse opleidingen gaan volgen. Zoals die van energetisch therapeut (2 jarige opleiding Sonnevelt), auratouchhealer (2 jarige opleiding Nederlof instituut Amsterdam), reiki, mediumschap en nog vele cursussen en workshops. Toen ik op een gegeven moment een cursus volgde voor communiceren met dieren (De Zomerhof), ontdekte ik daar mijn talent. Toen ik daarna ook nog in het mediumschap ben gedoken en oerlichthealing en ascensielicht (Mathijs van der Beek) op mijn pad kwam, viel alles op zijn plek. Mijn werkelijke missie is de band tussen dieren en mensen verbeteren en healing brengen waar ik kan. Uiteraard zijn gedegen opleidingen en cursussen belangrijk.

Maar naast die waardevolle kennis was er nog 1 hele belangrijke leerschool die me gemaakt heeft tot wie ik ben: het leven zelf. Naast prachtige en bijzondere ervaringen is niet alles altijd leuk of makkelijk geweest. Ik heb van alles meegemaakt en werd daarbij altijd teruggeworpen op mijzelf. Maar door dit aan te gaan ben ik gegroeid als mens en kan ik de dieren en andere mensen beter begrijpen en ze werkelijk met een open hart en zonder oordeel ontmoeten. Ondertussen leer en groei ik nog steeds van ieder dier en mens wat op mijn pad komt en kijk ik uit naar alles wat er nog komen gaat. Iedere dag ben ik dankbaar voor alles wat ik geven en ontvangen mag!

Naast dat ik dit vak met liefde uitoefen ben ik partner van een geweldige man en moeder van een dierbare zoon. Onze grasparkietjes Bumpie, Macy en Ollie brengen veel vreugde en gezelligheid in ons leven. Onze krachtige, zachtaardige en wijze hond Lientje is overleden op 02-02-2023. (zwarte hond op de foto’s) Zij was degene die me echt op het pad van dierencommunicatie en healing bracht en heeft me enorm veel geleerd. Daarvoor ben ik haar altijd dankbaar. Ook haar voorgangers Levi en Kero hebben een speciale plek in mijn hart. Sinds 2022 werk ik veel samen met paardentrainster Tessa Veldt. Op hun stal woont een kudde paarden waar ik bij betrokken ben en veel van leer. Paard Mojo in het bijzonder heeft mijn hart gestolen. Zij is het zwarte paard op de foto’s op mijn site. Ik breng graag tijd door in de natuur en ben dol op wandelen, suppen en het strand. Ook de sauna kan ik waarderen en een goede maaltijd in een gezellig restaurant.