Intensief healingtraject voor het dier èn voor jou!


Wil jij graag……….

  • Een diepere verbinding met jouw dier en meer afgestemd raken op elkaar?
  • Meer je hart volgen en minder je hoofd?
  • Meer zelfvertrouwen krijgen en meer contact met je intuïtie?
  • Beter aanvoelen wat je dier en jij nodig hebben?
  • Meer rust en ontspanning in jouw leven en in het contact met je dier?
  • Ondersteuning bij een sneller herstel van fysieke klachten van jouw dier en/of jou?
  • Meer grenzen aan durven geven of beslissingen maken ten gunste van jullie samenzijn?
  • Emotionele blokkades opruimen bij je dier en/of bij jou?
  • Een sprong voorwaarts maken op meerdere gebieden?

Dan is dit traject wat voor jullie.

Soms heb je behoefte aan meer of wil je de diepte ingaan. Of weet je dat de uitdaging waar je tegenaan loopt een wat grondigere aanpak nodig heeft. Of het lijkt je fijn om gunstigere randvoorwaarden te creëren waarbinnen jullie kunnen groeien. Je paard staat b.v. in training en dit proces wil je optimaliseren. Of er is angst na een val. Een blokkade na een onprettige ervaring. Een dier met trauma of gedrag waarvan je niet altijd weet wat je ermee aan moet.

Je zit zelf niet helemaal lekker in je vel en zou wel wat meer ontspannen willen zijn. Je zou best wat meer willen vertrouwen op je intuïtie en beter willen aanvoelen wat je dier nodig heeft. Je hoeft geen (grote) problemen te ervaren. Ook als alles best goed verloopt kan een traject jullie veel brengen. Het maakt niet zoveel uit wat je aanleiding is: met een intensief traject komt er van alles in een positieve beweging!

Bij een intensief healingtraject gaan we met jullie allebei tegelijk aan de slag. We starten met een startgesprek waarbij ik naar jou of een andere locatie kom of we hebben online een startgesprek. Tijdens dit startgesprek communiceer ik met jouw dier en met jou en krijgen we helder waar blokkades zitten en waar we mee aan de slag willen gaan. Meestal wordt er al van alles in beweging gezet tijdens dit gesprek is mijn ervaring. Vervolgens stellen we een doel of een aantal doelen waarbij we positief formuleren waar je graag verandering in zou willen zien.

Vervolgens geef ik een reeks healingsessies aan jullie allebei op afstand of online. Deze healing werkt op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel en op zielsniveau. Het werkt transformerend en je wordt daardoor meer je authentieke zelf. Het kan zijn dat je hierdoor ook veranderingen waarneemt op andere gebieden in je leven. Denk hierbij aan andere relaties, je werk, zelfzorg en zelfliefde en keuzes die je maakt. Jullie krijgen allebei een eigen healing op maat. Er zit dan iedere keer 2 of 3 weken tussen een sessie zodat het goed kan integreren voordat we er weer een nieuwe sessie doen. Aan het eind hebben we een afrondend gesprek. Voor meer informatie over healing en hoe dat in zijn werk gaat klik hier.

Je kunt hierbij zelf kiezen hoeveel sessies je wilt. Vragen of aanmelden kan via: info@dierentolkdegoudenwind.nl

Wat zijn de kosten?

Omdat het maatwerk is kunnen de kosten variëren, afhankelijk van wat je wilt of nodig hebt. Het is dus afhankelijk van hoeveel sessies en waar we start- en eindgesprekken houden. Bij jouw thuis/op stal of online. Voel je vrij even met te overleggen of me een inschatting te laten maken.

Wat zeggen anderen over het traject?

Jorien kwam op mijn pad. Na de eerste samenkomst merkte ik al dat dit veel deed bij zowel mijn paard als mijzelf. De healings die volgden waren allemaal anders. Ik voelde veel gebeuren in mijn eigen lijf en merkte dat ik meer rust kon vinden. Ook bij mijn paard merkte ik meer stabiliteit. Hij is mijn rots in de branding. Wij hebben samen geen stappen maar sprongen kunnen maken. Waar ik dacht dat wij al een hele sterke band hadden, bleek deze nog vele malen sterker te kunnen. Mede door Jorien is onze vertrouwensband enorm gegroeid. Waar ik eerst nog regelmatig beren op de weg zag, mede omdat hij nog jong is, is er nu maar weinig wat wij niet doen samen. Ik ben Jorien heel dankbaar voor deze hulp en de fijne inzichten die ze mij gegeven heeft!! 💛💛” Renske