Dagworkshop: Wereld van de dieren!


Ben jij nieuwsgierig naar hoe dieren dingen ervaren en wil je daar meer over weten? Ben je geïnteresseerd in redenen waarom een dier in jouw leven kan zijn en wat je dier jou wellicht komt leren? Wil je meer weten over energievelden van dieren (en mensen) en hartsverbinding maken met dieren? Vind je het bijzonder om zelf eens een healing aan je dier te geven? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je meer weten over dieren en hun behoeftes? Dan is deze dag wat voor jou!

Tijdens deze dagworkshop neem ik je mee in de wereld van de dieren. Dat is de wereld van energie. Ik leg je van alles uit over energievelden en hoe dieren waarnemen. Als je meer inzicht hebt in het gedrag van je dier geeft dat mogelijk meer begrip en meer compassie. Voor jouzelf en je dier en de weg die jullie samen bewandelen. Dieren houden onvoorwaardelijk van ons, zijn eerlijk en helpen ons graag groeien.

Het doel is om jou meer inzicht te geven in de wereld van jouw dier zodat jullie band nog hechter kan worden en je een diepere verbinding kunt ervaren. Maar vooral voel ik dat de dieren en ik gewoon heel blij worden van deze workshop en het delen van deze kennis en ervaringen! De dieren willen graag (nog) beter begrepen worden en ons ook weer (meer) laten verbinden met onze essentie en ons hart.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De energievelden van dieren en mensen en de wisselwerking hiervan.
  • Redenen waarom een dier in je leven kan zijn.
  • Ziekte, ouderdom en sterven van dieren.
  • Wat jouw dier voor jou kan gaan dragen of spiegelt.
  • Basale behoeftes van dieren en de rol van het instinct.
  • Hartsverbinding maken met dieren.
  • Healing: We gaan aan het einde van de dag samen een healing geven aan jouw dier. (op afstand via een foto, je dier gaat dus niet mee naar de cursus) Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, ik help je hierbij. We doen het samen!

De indeling van de dag laat ik voor een deel ook nog open. Je kunt tijdens de aanmelding aangeven of er een onderwerp is wat je heel graag op het programma ziet staan. Dan pas ik mogelijk de inhoud hier op aan, afhankelijk van wat iedereen aangeeft.

Je dier komt zelf niet mee die dag. Wel mag je een uitgeprinte foto meenemen van je dier zodat we aan jouw dier healing op afstand kunnen geven. Er is die dag natuurlijk ruimte om vragen te stellen. Ik heb dan alleen niet de mogelijkheid om bij iedereen persoonlijk de diepte in te gaan. Daarvoor is een eigen consult dan passender. Deze dag is bedoeld om in zijn algemeenheid kennis en inzichten te delen en om onze connectie met dieren èn onszelf te versterken.

Wanneer: Zaterdag 22 juni 2024

Waar: Het Atelier Uitgeest Meldijk 4 (parkeren gratis in de wijk)

Tijden: 10.00 tot ± 16.00 uur Inloop vanaf 9.45 uur.

Kosten: € 95,- per persoon (inclusief lunch, koffie/thee en water)

Vragen of meer info? Stel je vraag hier

Aanmelden:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam